20 години

ФИЛИП М

На 04.11.2023 ФИЛИП М ја отвори својата нова канцеларија. Истовремено го прослави и својот 20 годишен јубилеј од своето постоење. Заедно со своите присутни пријатели, деловни партнери, роднини ние ја споделивме својата радост и можеме само да се гордеме што од една мала скромна компанија сега веќе сме меѓународно поврзани проширени и цврсто чекориме кон новите успеси.Да ни се множат годините и успесите. Ви благодариме на сите кои вечерта бевте тука.

Научна Конференција април 2023

КОРЧА АЛБАНИЈА

Научна Конференција октомври 2023

НИШ СРБИЈА

Научна Конференција мај 2023

НЕАПОЛ ИТАЛИЈА

ОД ПОСЕТАТА НА НАШИТЕ ПАРТНЕРИ СЕПТЕМВРИ 2023

Domenico Ciccareli and Fabiana Pica

Симултан превод - хотел Капри, проект од Европската Унија

EU Support to Implementation of the EU strategy for the Adriatic and Ioninan region in North Macedonia

Симултан превод Форуми

јуни 2022 - март 2023

модертаор на работилница

Раџшри Дешпанде

Симултан превод ноември 2023

Tirana Unleasing Collaborative Partnerships in the Digital Era 1-2