• Пон - Сабота / 8.00AM - 06.00PM    
 • Адреса: Булевар 1ви Мај бр 134 локал 6
 • office: +389 47 241 100; mobile: +389 75 373 693; +389 75 373 748
 • email:  Vesna.Milevska.esbrep@esbuk.org

Тони Милевски Тончи
Дипломиран правник – менаџер и ESB овластен организатор


Контакт:
Канцеларија: Булевар 1ви Мај бр. 134 л.6
тел/факс + 389 47 241 100

Мобилен:

+ 389 75 424 693
+ 389 75 373 693
+ 389 75 373 748

email: tmilevski@hotmail.com


   Д-р Весна Милевска
   ESB Овластен претставник и
   испитувач


   Контакт:
   Канцеларија: Булевар 1ви Мај бр. 134 л.6
   тел/факс + 389 47 241 100

   Мобилен:

   + 389 75 373 693
   + 389 75 424 693
   + 389 75 373 748

   email: Vesna.Milevska.esbrep@esbuk.org