• Пон - Сабота / 8.00AM - 06.00PM    
  • Адреса: Булевар 1ви Мај бр 134 локал 6
  • office: +389 47 241 100; mobile: +389 75 373 693; +389 75 373 748
  • email:  Vesna.Milevska.esbrep@esbuk.org

За НАС

Ex utamur fierent tacimates duis choro an

Lorem ipsum dolor sit amet, ius minim gubergren ad. At mei sumo sonet audiam, ad mutat elitr platonem vix. Ne nisl idque fierent vix.

Компанијата „ФИЛИП М“ ДООЕЛ Битола постои  од 2003 година во Битола, Република Македонија и е најстарата и една од водечките компании во градот, регионот и државата во  своето поле на работа.

ФИЛИП М“ ДООЕЛ  набргу по своето фомирање стана позната и искусна компанија и треба да се нагласи дека прави синтеза помеѓу образованието, обуката и и услугите за толкување.  Се прават преводи  од сите области а зад себе има над 12 книги преведни и објавени на англиски, српски, француски  и други јазици. Вршиме симултани  и консекутивни преводи со национални и меѓународни делегации и случувања.

Во рамките на компанијата  функционира и Центарот за странски јазици и неформално образование за возрасни „МИЛЕВСКИ“ како независна единица која ги следи потребите на пазарот на трудот преку различните видови на јазични курсеви од економскиот, социјалниот и културниот живот во Битола и нејзиниот регион.

Овластени обучни центри во Република Северна Македонија Битола „ФИЛИП М“- Центар за странски јазици и неформално образование за возрасни:

„МИЛЕВСКИ“

контакт:+389 75 373 693
+389 75 424 693
+389 75 373 748

Скопје
„АCCESS“ Училиште за странски јазици и студио за преводи
контакт +389 70 367 155

Струга
„ТАРГЕТ“ Едукативен центар
контакт +389 78 633 905

Гевгелија
“BABEL FISH SCHOOL” Друштво за едукација и преводи
контакт +389 542 208

Кочани
„МАЈ СКУЛ ТИМ“ ДОО
контакт +389 838232

д-р Весна Милевска овластен претставник и устен испитувач на ЕЅВ

office: +389 47 241 100 Mobile: +389 75 373 693

Тони Милевски Тончи Овластен Организатор

+389 75 424 693 email: tmilevski@hotmail.com
logo-partner-01
logo-partner-02
logo-partner-03
logo-partner-04
logo-partner-05
logo-partner-01
logo-partner-04
logo-partner-05

WHAT THEY SAY