• Пон - Сабота / 8.00AM - 06.00PM    
  • Адреса: Булевар 1ви Мај бр 134 локал 6
  • office: +389 47 241 100; mobile: +389 75 373 693; +389 75 373 748
  • email:  Vesna.Milevska.esbrep@esbuk.org

ОБУКИ

Ex utamur fierent tacimates duis choro an

Lorem ipsum dolor sit amet, ius minim gubergren ad. At mei sumo sonet audiam, ad mutat elitr platonem vix. Ne nisl idque fierent vix.

Се организираат  различни обуки за неискусни преведувачи за да им се помогне  подобро и полесно да се справат со предизвиците  со кои ќе се сретнат во иднина, обуки од областа на:

менаџментот,

ИКТ,

екологија,

развивање на различни компетенции,  итн.