• Пон - Сабота / 8.00AM - 06.00PM    
  • Адреса: Булевар 1ви Мај бр 134 локал 6
  • office: +389 47 241 100; mobile: +389 75 373 693; +389 75 373 748
  • email:  Vesna.Milevska.esbrep@esbuk.org

МЕДИА

Ex utamur fierent tacimates duis choro an

Lorem ipsum dolor sit amet, ius minim gubergren ad. At mei sumo sonet audiam, ad mutat elitr platonem vix. Ne nisl idque fierent vix.

ESB во централните вести 08.05.2021 на МРТВ

Завршна презентација на проектот „Здобивање на европски вештини и подобрени компетенции“

Вработени од агенцијата за преводи и посредување ФИЛИП М ќе се обучуваат во Англија

ТВ Орбис – Пелагонија на дланка – ФИЛИП М Агенција за посредување и преводи

 

ГАЛЕРИЈА