• Пон - Сабота / 8.00AM - 06.00PM    
  • Адреса: Булевар 1ви Мај бр 134 локал 6
  • office: +389 47 241 100; mobile: +389 75 373 693; +389 75 373 748
  • email:  Vesna.Milevska.esbrep@esbuk.org

НЕФОРМАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ

Ex utamur fierent tacimates duis choro an

Lorem ipsum dolor sit amet, ius minim gubergren ad. At mei sumo sonet audiam, ad mutat elitr platonem vix. Ne nisl idque fierent vix.

Делот неформално образование зазема важен дел од активностите на оваа компанија. Различни курсеви за заварувачи, ракувачи за виљушкари, гипс мајстори, хаусмајстори и други различни занаети и професии за квалификација и  преквалификација се организираат за да им понудат на младите или средовечните луѓе да се здобијат со вештини  кои се бараат на пазарот на трудот.

ESB  (меѓународен сертификат за англиски јазик) обуки

Подготовка  на кандидатите за  полагање

Подготовка на наставници за усни испитувачи

Ралзични семинари , вебинари за наставници по англиски  јазик

Полагање   со физичко присуство и НАЈНОВО  онлине полагање за меѓународен сертификат