• Пон - Сабота / 8.00AM - 06.00PM    
  • Адреса: Булевар 1ви Мај бр 134 локал 6
  • office: +389 47 241 100; mobile: +389 75 373 693; +389 75 373 748
  • email:  Vesna.Milevska.esbrep@esbuk.org

ПРЕВЕДУВАЊЕ

Ex utamur fierent tacimates duis choro an

Lorem ipsum dolor sit amet, ius minim gubergren ad. At mei sumo sonet audiam, ad mutat elitr platonem vix. Ne nisl idque fierent vix.

Со нашите  преведувачки активности се покриени скоро 28 јазици: англиски, француски, германски, српски, хрватски, словенечки, бугарски, шпански, португалски, италијански, грчки, албански, турски,  романски, унгарски, словачки, чешки, руски, полски, шведски, дански, норвешки, фламански, кинески, јапонски, арапски и старотурски.  Самото преведување како процес опфаќа:

Заверени судски преводи на документи

Заверени преводи на пишани текстови

Преводи на сите видови стручни текстови од најразлични области како економија, право, медицина,образование, техника, екологија итн.

Симултани и консекутивни преводи