БУСЕ експлоатација дооел

Нашата соработка со Агенцијата за преводи „Филип М“ Битола трае веќе подолго време. Задоволни сме од нивната професионалност, навремено и квалитетно завршување на услугите.
Нивното долгогодишно искуство се покажува во пракса во нивните одлични резултати.
Се надеваме на уште поуспешна соработка и во иднина.