СИНПЕКС дооел Битола

Со задоволство го препорачуваме Филип М Битола за преведувачки услуги. Услугата е на врвно ниво со висок квалитет.

Во изминатиот период имамвме успешна соработка на наше и нивно задоволство, која се надевам ќе продолжи и панатаму.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *